flag

Diensten


Vochtbestrijding en lekkages NIEUW

Servicasa heeft zich de laatste jaren ontwikkeld door middel van praktijkervaring en scholing in het bestrijden van vocht en lekkageproblemen in en om uw huis. Dit kan zijn:

Wij bestrijden dit door middel van hoogwaardige vochtwerende materialen, het impregneren van muren of het aanbrengen van de nieuwste technieken op het gebied van dak en dakterrassen. Wij adviseren en plaatsen roosters en de benodigde ventilatoren op strategische punten.


Bouwtechnisch adviseur nieuwe woning NIEUW

Voor mensen die besluiten een nieuwe of bestaande woning, appartement, horecazaak of winkel te betrekken, kunnen wij als partner met u mee om u te voorzien van bouwkundig advies en alle vragen te beantwoorden om de staat van het pand te beoordelen en waar naar nodig direct een oplossing of offerte uit te brengen (normaliter bij een tweede of derde bezichtiging) U moet dan denken aan uit- of aanbouw, al dan niet een renovatie en of verbeteringen van uw object.

Veelal bevordert dit uw besluit bij aankoop en tevens bij prijsonderhandelingen. Ook worden wij hiervoor ingeschakeld door makelaars voor een heldere en eerlijke(eerlijk) advies. Deze service verlenen wij geheel gratis.

Al met al neemt Servicasa uw zorgen op zich. Uw belang staat voorop. Wij besparen u niet alleen een hoop tijd en rompslomp, maar bieden u juist een ontspannen bouw. Bijkomstig voordeel is dat u door onze inzet uiteindelijk bouwt tegen lagere bouwkosten én u er tegelijkertijd zeker van kunt zijn dat de realisatie van uw woning of bedrijfspand tot een goed einde wordt gebracht.


Loodgieterswerkzaamheden

Wij bieden een totaaloplossing waarbinnen het hele traject van offerte tot oplevering van sanitaire af montage, mechanische ventilatie, c.v. installaties en airco´s kunnen verzorgen inclusief de bijbehorende nazorg. Wij werken met ervaren loodgieters die op regelmatige basis bijgeschoold worden omtrent de nieuwste producten en technieken.


Tegelwerken

Servicasa is ook een tegelzettersbedrijf dat inmiddels al vele jaren actief is in deze branche. Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten en terrassen. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, hierdoor worden wij dan ook ingeschakeld door tegelzaken uit de wijde omgeving. Uiteraard kunt ons ook inschakelen voor het zetten van tegels die u reeds elders heeft aangeschaft. Ook zijn wij gespecialiseerd in zwembadrenovatie.


Ramen en deuren hekwerken en garagedeuren.

Voor deze branche werken we samen met een gerenommeerde leverancier. Ook gebogen vormen (rond, ovaal, korfboog,…) zijn perfect mogelijk. Voor onze aluminium afdeling is geen uitdaging te veel. Aluminium biedt daarbij de zekerheid van een erg sterk en duurzaam materiaal. Kiest u voor hout dan hebben we ook alle kleuren en maten beschikbaar. Voor alle raamhorren en hordeuren hebben we een groot assortiment Ook voor laswerkzaamheden en hekwerk (Rejas) op maat is ons geen opdracht te klein of te groot.


Elektriciteit

Servicasa heeft een samenwerkingsverband met Spaanse gecertificeerde elektriciens die een gedegen opleiding hebben gehad en nog steeds bijleren. Zo blijft Servicasa op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van stroom. Leg uw project aan ons voor en wij voorzien u van informatie en advies. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing naar de laatste Europese verplichte richtlijnen, en voorzien u van een zeer scherpe prijs.


Balustrades

Op het gebied van balustrades rond terrassen en balkons kunnen wij u voorlichten; de materialen en soorten zijn oneindig groot. Tevens realiseren wij boog of recht metselwerk, voor in alle vormen pilaren en steunberen voor overkappingen.


Terrassen

Servicasa is gespecialiseerd in het leggen van terrassen bijvoorbeeld op gewapend beton. Dit garandeert een door lengte van jaren stabiele basis voor een terras wat mooi blijft en dus niet gaat verzakken. Heeft u wensen in de vorm van natuursteen of andere materialen dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Schilderwerkzaamheden en Stukadoorswerk

Wij werken met de meest uiteenlopende verfmaterialen. Als Erkend schildersbedrijf is het leveren van een goede kwaliteit hét uitgangspunt voor onze werkzaamheden en we geven tevens 3 jaar garantie op alle schilderwerkzaamheden.Voor gericht advies en een vrijblijvende aanbieding komen wij graag naar u toe.Tevens stucen wij ook gladde of grove wanden en plafonds, wij kunnen ook uw woning verfraaien door middel van gips sierlijsten en armaturen op wanden en plafonds.


Timmerwerk en interieur

Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring in de meubel en interieurbouw.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting voor uw restaurant of het vervangen van binnendeuren, kozijnen, pergola´s, keukens en

keukenrenovatie, al dit soort maatwerk doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Daarnaast leveren en leggen wij ook vloeren van hout, toevoegenkunststof en laminaat.

Kortom uw kunt bij servicasa terrecht voor:


Metselwerk


Schoonmaakwerkzaamheden

Voor alle schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn in en rondom uw huis, staan wij voor u klaar. U komt aan voor uw welverdiende vakantie in een schoon huis, zelfs een op verzoek gevulde koelkast is geen probleem voor ons. Wij zorgen uiteraard zelf voor de benodigde spullen om uw huis piekfijn in orde te maken.


Sleutelbeheer

Als er erg slecht weer is, gaan wij de volgende dag controles rijden. Bij schade of andere problemen, nemen wij direct contact met u op, via mail en foto's stellen wij u direct op de hoogte om zo snel mogelijk een oplossing voor u te vinden.

Over Ons

Servicasa is gevestigd in Altea aan de Costa Blanca spanje


Wij zijn een bedrijf met een rijk verleden dat enthousiast werkt aan de toekomst.

Gratis Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten voor uw verbouwing, renovatie, aanbouw of nieuwbouw project? Vraag dan eens geheel gratis vrijblijvend een offerte aan bij Servicasa. Ons team staat altijd voor u klaar..

Gratis Offerte

Social Media

Contact gegevens

Ronald Klarenbeek, Calle las Ramblas 10, 03599 Altea

Phone: (+34) 696 454 700

E-mail: info@servicasa.eu

Contactgegevens