flag

Over Ons


Servicasa is gevestigd in Altea aan de Costa Blanca spanje

Wij zijn een bedrijf met een rijk verleden dat enthousiast werkt aan de toekomst.

Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf met dat enkel werkt met de meest hoogwaardige materialen en met de beste vakmensen, zo mogelijk naar Nederlandse maatstaven. Met ons team zijn wij in staat optimaal mee te denken met onze klanten en flexibele en economische oplossingen te realiseren.

Onze organisatie is zeer slagvaardig, waarbij "dicht bij de klant" en "dienstverlening op maat" sleutelbegrippen zijn. Kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit en garantie op alle werkzaamheden zijn de pijlers waarop onze organisatie rust.

Servicasa voert uiteenlopende woningbouwprojecten uit, zoals nieuwbouw van woningen, villa's en appartementen. Daarnaast pakken wij ook grootschalige renovatieprojecten kundig aan.

Door ons toe te leggen op kostenbewaking en calculaties kunnen wij al in een vroeg stadium van het project een betrouwbare begroting afgeven zonder nacalculatie dan al niet in overleg. Dit maakt ons een goede partner voor het ontwikkelen van projecten in bouwteamverband. Tevens zijn wij bereid uw van bouwadviezen te voorzien bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Bekijk ook onze referentiepagina.


Over Ons

Servicasa is gevestigd in Altea aan de Costa Blanca spanje


Wij zijn een bedrijf met een rijk verleden dat enthousiast werkt aan de toekomst.

Gratis Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten voor uw verbouwing, renovatie, aanbouw of nieuwbouw project? Vraag dan eens geheel gratis vrijblijvend een offerte aan bij Servicasa. Ons team staat altijd voor u klaar..

Gratis Offerte

Social Media

Contact gegevens

Ronald Klarenbeek, Calle las Ramblas 10, 03599 Altea

Phone: (+34) 696 454 700

E-mail: info@servicasa.eu

Contactgegevens